-A_W_Nn_A_O-

-A_W_Nn_A_O-

Tuesday, 27 December 2011

kembalinya ke sem baru iaitu sem 4 (hahahahaha)

assalamualaikum.......
bermulanya hari yang baru dan bermulanya sem yang baru bagi aku iaitu sem 4..setelah selesainya menamatkan sem yang lepas iaitu sem 3 dengan jayanya..
alhamdulillah,,dengan berkat usaha dengan serta doa
 final exam aku yang lepas,,oke la dapat 3 ke atas..
aku bersyukur sagat-sangat..bukan tu sahaja,,aku rasa gembira sangat-sangat sebab aq tunjuk result dekat mak aq...
n then rupa wajah mak aku dia tengok,,senyum g tu... :)
aku happy sangat-sangat sebab dapat buat mak aku senyum..
hehehe..
ehhhhh,,,dah lari tajuk ni..hehehe
relax la,,just intro okey.......ewmmmmm...
sem 4,,apa ada dengan sem 4...aku tengok jadual sem ni,,aduhhh......
bukan main padat lagi..tak penah-penah ada kelas malam sebelum ni kali ni boleh ada pulak kelas malam..
lepak-lepak..nak buat macam mana,,ikut jelahh..tahu la nanti kasi ajust..hehehe...
xkisah la apa-apa pun yang penting enjoyyyyyyy...............
hehehe

Saturday, 19 November 2011

semifinal

syukur alhamdulillah,,hari ni malaysia bermain dengan baik..
malaysia telah mengalahkan myanmar dengan 1-0,,jaringan daripada Ahmad Fakri
yang berjesi number 13..terima kasih Fakri..
dengan itu malaysia telah menempah tiket ke final..
sama ada indonesia atau pun vietnam yang akan berjumpa di final..
ahahahaha,,
jangan lupa untuk menyasikan perlawanan final nanti..
sesiapa sahaja MALAYSIA langgar weyhh..
-MALAYSIA BOLEH-

Thursday, 17 November 2011

malaysia boleh

syukur alhamdulillah,,malaysia telah menempah tiket ke pusingan
yang seterusnya dengan berakhir perlawanan tadi mengalahkan indonesia
1-0...terima kasih syarul yang menjaringkan gol..
kau memang terbaik..
didalam pusingan kumpulan,malaysia hanya seri satu dan tiga kali menang..
semoga berjaya hingga ke final..
-jangan kecewakan harapan masyarakat MALAYSIA-
-MALAYSIA BOLEH-

Thursday, 27 October 2011

esok balik kampung


esok balik
JB
ahahahah
SERONOK...
minggu nie aq sorang je yang balik
nk buat macam mana,,sabar jelh
tapiiiiiiii............
minggu depan balik lagi,,ahahahaha
minggu depan balik berteman..huhuhu
berdua sahaja...
DON'T DISTURB ME ! ! ! !

Friday, 23 September 2011

saat-saat yang di tunggu


AGAK-AGAK KORANG LA,,
ADA APA DENGAN NUMBER 5 NIE ?
HEHE
saat-saat yang telah aq tunggu selama nie,,
tinggal beberapa hari lagi sahaja masanya akan tiba..
hehe..
hari ini 23 hari bulan sembilan,,so dh xlama..
23 hari tambah 5 hari so akan jadi 28 kan..
sebenarnya aq nk citer 28 hari bulan sembilan nie adalah birthday seseorang..
HAHA...
paham-paham jelah..
aq xth sama ada dye sedar or tidak sedar yang birthday dye dah nk dekat...
mintak-mintak la dye xterpikir..
maksud aq bukan dye xpikir pasal birthday dye
maksud aq,dye xterpikir yang aq akan bagi something yang lebih daripada sebelum2 nie dekat dye pada tarikh itu..hehe...
mungkin kalau aq bagi something dekat dye,,aq rasa dye mezti terkejut..
sebab sebelum2 nie aq just bagi bende2 yang biasa jewk..
so aq ingat kali ni aq nak bagi something yang lebih daripada sebelum2 nie
hehe
rasa lain macam la pulak..
aq harap dye akan terima dengan iklas dengan apa yang aq akan bagi nanti..
huhu...
kita tunggu dan lihat jew nanti..
HAHAHA

Monday, 15 August 2011

bosan disebabkan masalah teknikal

  





hari nie hari isnin,,aq merasakan hari nie hari yang paling membosankan bagi aq..
kerana aq punya facebook xbule nak singn in.. HUH! ! ! ! !
sedih. . . . . . . . .  :(
aq hanya mengharapkan game dan blog nie sahaja yang bule membuat aq xbosan..
tapi aq agak bosan la jugak melayan game jew..
huhuhu
mintak-mintak la esok dah okey aq punya facebook nie....
arrrrrgggghhhhh..........

puasa sudah






hari ini sudah masuk hari yang ke-15 berpuasa,,aq belum buang lagi puasa aq...
hehehe..agak seronok..
aq harap aq dapat bertahan hingga kew hari yang terahkir puasa..
so xlame lagi dah nak raya,,tinggal dalam 14 hari jew lagi..
huh,,xsabar la pulak..
ahahaha,,puasa belom habis lagi dah ingat nak raya...
heehe...

Friday, 24 June 2011

hangout dgn membe2,,nOnton maharaja lawak ! ! ! ! ! !

-juara,,korang memang terbaik la-

..korang sempOy..

huh,,,giler kentang..memang terbaik la korang..
aq nonton dah mcm apew dah,,kejap2 ketawe,,kejap2 ketawe
xbule dok diam..
tpi memang betol,macam nie la baru raja lawak ,,memang lawak giler..
ahahahahaha...
menang kalah 2 semua adat,,
yang penting lawak habis..
hehehe


Tuesday, 21 June 2011

selesai sudah segala tugasan

argghhhhh,,akhirnya selesai sudah segala tugasan aq.. . . . 
aq rasa lega,,lepas nie dah xada lagi tugasa2 yang akan diterima lagi..
ahahaha,,,hhuhu...
lepas nie bule la aq tido secukupnya..ahahahaha..
hari nie la yang aq tunggu2..hehe..
xsangka aq berjaya selesaikan bende 2 semua..
n aq harap lepas nie aq bule focus dekat exercise aq..
huhu,,kali nie aq nk buat yang terbaik daripada kawan2 aq sebelum nie...
ahahahahahaha
tunggu jelah dan lihat...
itu semua akan berlaku..
hahahahahaha

Monday, 13 June 2011

selsema melanda

hari nie aq rase xselesa,,aq xsehat disebabkan selsema...
huhu..
nak buat keje pon dah xbule,,madah nak baring jew keje..
tapi aq dah makan ubat,,mudah2han cepat la semboh selsema nie,,
aq dah xlarat lagi nak melayan,,
huhu.... =)
mintak2 hari esok lebih baik daripada hari nie....

Friday, 10 June 2011

hujung minggu! ! ! ! ! !

Bored xtahu mahu buat ape,,tingaal ber-3 jew kt rumah nie..
nak berborak,,xtahu nak borak dengan spe..
bab dye orang tengah syok tdo..
yang lain semua balik kampong halam dye orang..
huhuhu...
nasib baik ada membe aq lagi sorang datang rumah,,nak lepak rumah..
hehe..
tpi terasa sunyi giler la dye orang xada....
klaw dye orang ada,,ada jew gelak ketawa..
lagi2 ada membe yang selalu kene bahan,,huh,,
lagi la...tpi na buat macam mana,,sabar jelah..
huhuhu...
mintak2 la esok bukan hari  yang sama macam hari nie..
huhuhu... =(


Friday, 3 June 2011

berkeinginan !!!!!!!!......mana 1. . . . huhu

teringin sagat nak bergaya...ahahaha....
xtahu nak pilih yang mana satu..huhu..
agak pening disitu....
ahahahaha. . . . . 

 - desire this bag -

nie kew akuh ! ! !! ! ! !! ! ! ......


semalam dye massage aq,,dengan tiba2....huh,aq xsangka..hehe...
sebelum nie kalau aq xmassage dye,dye xakan massage aq...huhu...aq rasa len macam r,,cm nerrr nie ! ! !
hehe...knp dengan aq nie,,kenapa dalam otak aq fikirkn sesuatu..
adakah aq akan memulakan sesuatu yang akan  merubah kehidupan aq..huhu...
btol kew perasaan aq dh berubah,,n perasaan aq memintakan sesuatu..
aq sendri xth,,mungkin ada di sebaliknye kot...hehe,,aq rasa teruja bila dye massage dengan aq..
ahahahahaha.......
agak kelaka r pulak...
apa2 pon,,tggu dan lihat apa yang akan terjadi lepas nie..ahahaha...
aq harap benda yang boleh bt diri aq happy..
hehehehehe..=)

-sempOy-

Thursday, 2 June 2011

keramat kembali------! ! !

malam kelion,,malam yang sagat appy bila nonton cerita2 seram...
ahahaha...
aq dan kawan2 aq menyaksikanye...huhuhu....

-KERAMAT-

Wednesday, 1 June 2011

hang out besama kawan yang tersayang ! ! ! ! ! !

time nie aq kelua dengan membe2 aq....
gerak dalam pukol 10 pg,,n blik pukol 5 ptg...
happy giler r kua dengan korang,,memang open abiz la korang..
rase macam nak kelua lagi jew..
hehehe
r law ada masa lagi kita kelua la lagi ea...
seronok sangat2...huhuhu......
bukan senang nak dapat kawan macam nie..hehehe.....

Tuesday, 31 May 2011

hari_hari

hari nie,,hari yang sangat mengusutkan kepale otak aq,,
bb hari nie aq kene buat 1 perbentangan iaitu perbentangan subjek bahasa english
bukan tuh jew,,hari jugak aq ada ujian pengajian islam...
agak kusot aq dibuatnya!!!!
xtahu aq nak buat macam mana...aq rase hari ne macam ada benda yang xkene dengan aq
rasa macam lain macam pon ad gak
wtever larrrrhhh.....
huhuuhu...=(

Monday, 30 May 2011

Agak berminAt dis!tu......

agak-agak korang kene kew aq pakai shoes nie...ewmmm...aq beminat la dgn shoes nie..
Tapi aq takot la,,kang dah beli takot xkene pulak dengan aq..mcm nerr nie..huhu..
Bukan 2 je,,lagi 1 law aq nak beli,,aq nak pilih colour apew ekks...rrr,,,bagi aq colour yang aq suke
colour kelabu2 cair,,tpi aq tengok yang bercorak2 baik jgak..
hehe...banyak noh pilihan aq nak pilih..hehe..tengok la macam mana nti,,aq pikir masak2..
ahaha..macam penting noh jew smpi nk pikir masak2..hehe
=D....huhuhu

Sunday, 29 May 2011

hari yang amAt bertuAh kot...!!!!!!...........

first day hari yang agak meggembirakan aq..sbb rumah aq didatangi seekor anak kucing yang agak sedarhana saiznye..ia bermula dri malam semalam,,aq xth dri mne dye dtg,,kucing 2 agak comel n aq suke dengan colour bulu dye yang belang2 itam putih..time 2 aq dengan mmbe2 aq agk terkejut dgn kedatangannye..so nk bt mcm mne arn,,biarkn jew la...mlm 2 lme kelamaan aq tgok kucing tuh agak agresif la,smue org yang ad kt dalam rumah nie kne gigit,,ahaha...ske bergurau n xberhanti bergurau....dok lpk2 ngn mmbe2 aq smbil bergurau dgn kucing ue,,n time 2 jgak aq dgn mmbe2 aq bubohkan nme dye,,nk th nme kucing ue..r nme dye kita orang bg nama messi..ahahaha...agak kelakar di situ..hehe..nk th sbb ape kita orang bg nama tuh,ad 2 sbb,pertama sbb pelawanan akhir antara barcelona dgn manchester united..ahaha,,manchester kalah 3-1...yang kedua sbb dye terlampau agresif,,r mcm lincah la,itu sbb bg nme tuh..ahahaha...giler kentangkan..hehe..tpi mmg mnje gler r kucing ue..aq ske gler..lg2 time dye tgah tdo..huh,,comel abz r,,smpikan kita orang naik penat melayan kucing ue..hehehe..okey la sdah time,,smpi sni sje nti ad mse kita smbong blik ya..dada...............