-A_W_Nn_A_O-

-A_W_Nn_A_O-

Friday, 24 June 2011

hangout dgn membe2,,nOnton maharaja lawak ! ! ! ! ! !

-juara,,korang memang terbaik la-

..korang sempOy..

huh,,,giler kentang..memang terbaik la korang..
aq nonton dah mcm apew dah,,kejap2 ketawe,,kejap2 ketawe
xbule dok diam..
tpi memang betol,macam nie la baru raja lawak ,,memang lawak giler..
ahahahahaha...
menang kalah 2 semua adat,,
yang penting lawak habis..
hehehe


Tuesday, 21 June 2011

selesai sudah segala tugasan

argghhhhh,,akhirnya selesai sudah segala tugasan aq.. . . . 
aq rasa lega,,lepas nie dah xada lagi tugasa2 yang akan diterima lagi..
ahahaha,,,hhuhu...
lepas nie bule la aq tido secukupnya..ahahahaha..
hari nie la yang aq tunggu2..hehe..
xsangka aq berjaya selesaikan bende 2 semua..
n aq harap lepas nie aq bule focus dekat exercise aq..
huhu,,kali nie aq nk buat yang terbaik daripada kawan2 aq sebelum nie...
ahahahahahaha
tunggu jelah dan lihat...
itu semua akan berlaku..
hahahahahaha

Monday, 13 June 2011

selsema melanda

hari nie aq rase xselesa,,aq xsehat disebabkan selsema...
huhu..
nak buat keje pon dah xbule,,madah nak baring jew keje..
tapi aq dah makan ubat,,mudah2han cepat la semboh selsema nie,,
aq dah xlarat lagi nak melayan,,
huhu.... =)
mintak2 hari esok lebih baik daripada hari nie....

Friday, 10 June 2011

hujung minggu! ! ! ! ! !

Bored xtahu mahu buat ape,,tingaal ber-3 jew kt rumah nie..
nak berborak,,xtahu nak borak dengan spe..
bab dye orang tengah syok tdo..
yang lain semua balik kampong halam dye orang..
huhuhu...
nasib baik ada membe aq lagi sorang datang rumah,,nak lepak rumah..
hehe..
tpi terasa sunyi giler la dye orang xada....
klaw dye orang ada,,ada jew gelak ketawa..
lagi2 ada membe yang selalu kene bahan,,huh,,
lagi la...tpi na buat macam mana,,sabar jelah..
huhuhu...
mintak2 la esok bukan hari  yang sama macam hari nie..
huhuhu... =(


Friday, 3 June 2011

berkeinginan !!!!!!!!......mana 1. . . . huhu

teringin sagat nak bergaya...ahahaha....
xtahu nak pilih yang mana satu..huhu..
agak pening disitu....
ahahahaha. . . . . 

 - desire this bag -

nie kew akuh ! ! !! ! ! !! ! ! ......


semalam dye massage aq,,dengan tiba2....huh,aq xsangka..hehe...
sebelum nie kalau aq xmassage dye,dye xakan massage aq...huhu...aq rasa len macam r,,cm nerrr nie ! ! !
hehe...knp dengan aq nie,,kenapa dalam otak aq fikirkn sesuatu..
adakah aq akan memulakan sesuatu yang akan  merubah kehidupan aq..huhu...
btol kew perasaan aq dh berubah,,n perasaan aq memintakan sesuatu..
aq sendri xth,,mungkin ada di sebaliknye kot...hehe,,aq rasa teruja bila dye massage dengan aq..
ahahahahaha.......
agak kelaka r pulak...
apa2 pon,,tggu dan lihat apa yang akan terjadi lepas nie..ahahaha...
aq harap benda yang boleh bt diri aq happy..
hehehehehe..=)

-sempOy-

Thursday, 2 June 2011

keramat kembali------! ! !

malam kelion,,malam yang sagat appy bila nonton cerita2 seram...
ahahaha...
aq dan kawan2 aq menyaksikanye...huhuhu....

-KERAMAT-

Wednesday, 1 June 2011

hang out besama kawan yang tersayang ! ! ! ! ! !

time nie aq kelua dengan membe2 aq....
gerak dalam pukol 10 pg,,n blik pukol 5 ptg...
happy giler r kua dengan korang,,memang open abiz la korang..
rase macam nak kelua lagi jew..
hehehe
r law ada masa lagi kita kelua la lagi ea...
seronok sangat2...huhuhu......
bukan senang nak dapat kawan macam nie..hehehe.....