-A_W_Nn_A_O-

-A_W_Nn_A_O-

Friday, 23 September 2011

saat-saat yang di tunggu


AGAK-AGAK KORANG LA,,
ADA APA DENGAN NUMBER 5 NIE ?
HEHE
saat-saat yang telah aq tunggu selama nie,,
tinggal beberapa hari lagi sahaja masanya akan tiba..
hehe..
hari ini 23 hari bulan sembilan,,so dh xlama..
23 hari tambah 5 hari so akan jadi 28 kan..
sebenarnya aq nk citer 28 hari bulan sembilan nie adalah birthday seseorang..
HAHA...
paham-paham jelah..
aq xth sama ada dye sedar or tidak sedar yang birthday dye dah nk dekat...
mintak-mintak la dye xterpikir..
maksud aq bukan dye xpikir pasal birthday dye
maksud aq,dye xterpikir yang aq akan bagi something yang lebih daripada sebelum2 nie dekat dye pada tarikh itu..hehe...
mungkin kalau aq bagi something dekat dye,,aq rasa dye mezti terkejut..
sebab sebelum2 nie aq just bagi bende2 yang biasa jewk..
so aq ingat kali ni aq nak bagi something yang lebih daripada sebelum2 nie
hehe
rasa lain macam la pulak..
aq harap dye akan terima dengan iklas dengan apa yang aq akan bagi nanti..
huhu...
kita tunggu dan lihat jew nanti..
HAHAHA