-A_W_Nn_A_O-

-A_W_Nn_A_O-

Friday, 6 January 2012

hati tak tenang . . . .



assalamualaikum.....
semenjak dua tiga hari ni,asal lahh hati aku xsenang..macam ada sesuatu lahh..
makan aku macam dahh kurang selera,,tidur jangan cakap lahh..lagi laa..
kadang-kadang tidur macam xtidur..ibarat tidur-tidur ayam..huh...
ya allah,,kenapa dengan aku ya allah..
semenjak dua tiga hari ni rasa macam berdebar-debar je..macam memikirkann sesuatu benda..
mudah-mudahan tidak ada lahh perkara-perkara yang buruk akan berlaku..
aku tidak mahu benda-benda buruk terjadi
ya allah..
amin...



Monday, 2 January 2012

first day class

assalamualaikum......
Hari ini hari selasa 3/1/2012 . . .
semalam malam sebelum tidur,aku dah bayangkan dah macam mana 
dengan kelas esok..hehehe..
mesti best sebab dah lama xpergi kelas..dapat jumpa lecture-lecture,jumpa
 kawan-kawan  yang dah lama xjumpa..pas 2 dapat tengok budak2 college,macam-macam lahh...hehehe..
kelas pukul 10,,tapi pagi-pagi aku dah bagun dah solat subuh semua...
pas 2 tunggu lahh sampai pukul 9,,dah 2 aku siap-siap lahh..dengan semangat nak pergi first kelas
dah siap-siap semua,,aku gerak lahh dengan membe aku..
sampai-sampai kat college,,dengan ibarat mendaki bukit sebelum sampai ke college dengan harapan yang 
menggunug adanya kelas,,akhirnya kelas dibatalkan gara2 lecture tidak dapat di kesan..huhuhu
agak menyirap disitu..dah lahh belum sarap lagi,,just minum air je..tub2 kelas xada..
apa pun xboleh...hehehe..wa dah terkena beb....
nasib baik lahh lecture yang subjek ni aku kenal dan aku suka cara dia mengajar..kalau x,,
dah lama dah kena reject..ahaha..nasib baik jenis aku ni xkisah sangat..entah macam mana kalau
kisah,,mesti dah sumpah ceranah..hehehe..tapi aku menyirap lahh jugak..penat kot dah datang...
last2 kelas xada..xapa lahh..bukan selalu arn..hehehe..mintak2 lahh lepas ni xada kelas yang batal..
apa-apa pun enjoyyy_________ :)
sekian,terima kasih.
......assalamualaikum.....




Sunday, 1 January 2012

new year 2012 ________ :)


Assalamualaikum.........
setiap hari adalah episod baru dalam kehidupan kita .
pengalaman,suka duka,gurau senda,amal ibadat,kerja dan sebagainya
 menjadi sebahagian dalam episod kisah kita .
Dan akhirnya episod cerita kita berlalu hari demi hari sehinggalah akhirnya kita  
semua bertemu dengan penghujung tahun dan bertemunya tahun baru lagi .
IAITU TAHUN 
2012
Bak kata pepatah , 

Jiwa akan sepi tanpa teman
  Hati akan mati tanpa iman
Hari ini adalah kenyataan
Semalam adalah kenangan
Esok adalah impian
Sucikan hati jernihkan fikiran
Semoga 2012 terlaksana impian..

Aku ucapkan selamat tahun baru kepada rakan2 
sepejuangan dengan aku
dan kepada rakan2 yang lain,,selamat juga..
simpan buku yang lama,dan buka lahh buku yang baru
dan jalanilah kehidupan yang baru dengan sejahtera bahagia..
harap2 tahun ini boleh memberi makna sebagaimana tahun 
yang lepas..
apa yang penting 
               enjoyyyyyyyy.............
.....











Tuesday, 27 December 2011

kembalinya ke sem baru iaitu sem 4 (hahahahaha)

assalamualaikum.......
bermulanya hari yang baru dan bermulanya sem yang baru bagi aku iaitu sem 4..setelah selesainya menamatkan sem yang lepas iaitu sem 3 dengan jayanya..
alhamdulillah,,dengan berkat usaha dengan serta doa
 final exam aku yang lepas,,oke la dapat 3 ke atas..
aku bersyukur sagat-sangat..bukan tu sahaja,,aku rasa gembira sangat-sangat sebab aq tunjuk result dekat mak aq...
n then rupa wajah mak aku dia tengok,,senyum g tu... :)
aku happy sangat-sangat sebab dapat buat mak aku senyum..
hehehe..
ehhhhh,,,dah lari tajuk ni..hehehe
relax la,,just intro okey.......ewmmmmm...
sem 4,,apa ada dengan sem 4...aku tengok jadual sem ni,,aduhhh......
bukan main padat lagi..tak penah-penah ada kelas malam sebelum ni kali ni boleh ada pulak kelas malam..
lepak-lepak..nak buat macam mana,,ikut jelahh..tahu la nanti kasi ajust..hehehe...
xkisah la apa-apa pun yang penting enjoyyyyyyy...............
hehehe

Saturday, 19 November 2011

semifinal

syukur alhamdulillah,,hari ni malaysia bermain dengan baik..
malaysia telah mengalahkan myanmar dengan 1-0,,jaringan daripada Ahmad Fakri
yang berjesi number 13..terima kasih Fakri..
dengan itu malaysia telah menempah tiket ke final..
sama ada indonesia atau pun vietnam yang akan berjumpa di final..
ahahahaha,,
jangan lupa untuk menyasikan perlawanan final nanti..
sesiapa sahaja MALAYSIA langgar weyhh..
-MALAYSIA BOLEH-

Thursday, 17 November 2011

malaysia boleh

syukur alhamdulillah,,malaysia telah menempah tiket ke pusingan
yang seterusnya dengan berakhir perlawanan tadi mengalahkan indonesia
1-0...terima kasih syarul yang menjaringkan gol..
kau memang terbaik..
didalam pusingan kumpulan,malaysia hanya seri satu dan tiga kali menang..
semoga berjaya hingga ke final..
-jangan kecewakan harapan masyarakat MALAYSIA-
-MALAYSIA BOLEH-

Thursday, 27 October 2011

esok balik kampung


esok balik
JB
ahahahah
SERONOK...
minggu nie aq sorang je yang balik
nk buat macam mana,,sabar jelh
tapiiiiiiii............
minggu depan balik lagi,,ahahahaha
minggu depan balik berteman..huhuhu
berdua sahaja...
DON'T DISTURB ME ! ! ! !